My Experiences For You

My Experiences For You

امام صادق علیه‌‏السّلام: هرچیزى‏ زکاتى دارد و زکات دانش، آموختن آن است به اهلش.
My Experiences For You

My Experiences For You

امام صادق علیه‌‏السّلام: هرچیزى‏ زکاتى دارد و زکات دانش، آموختن آن است به اهلش.

طرز تهیه‌ی معجون خراسانی (کفلمه)


اگر می‌خواهید در زمستان سرما نخورید و پر انرژی باشید و به اصطلاح دوپینگ کنید. این مخلوط پودری گیاهی بسیار قوی و گرم را خود تهیه و مصرف کنید که بارها و بارها قوی‌تر از قوّتو یا قاووت کرمانی است.

سالهاست که در بین اقوام بنده اثر بخشی این معجون بنام "کفلمه1" به صورت تجربی ثابت شده است. با نقل مستقیم از مادربزرگم جهت تهیه‌ی این معجون که سینه به سینه از طب قدیم به ایشان رسیده است، تصمیم گرفتم این مطلب را نیز برای علاقمندان به اشتراک بگذارم. امیدوارم شاد و سلامت باشید.


فایل PDF طرز تهیه‌ی قوّتو خراسانی (قوچانی) را از اینجا دریافت کنید.


فایل تصویری طرز تهیه‌ی قاووت خراسانی (قوچانی) را اینجا ملاحظه فرمائید.

 

 خوشحال میشم اگر اطلاعات علمی و مستند پزشکی در این‌مورد را اطلاع دهید تا در اینجا اضافه کنم و یا دوستان پزشک آزمایشگاهی ما آزمایشات مستدلی برای خواص و محتوای غذایی این ماده خوراکی ترتیب دهند تا این مکمل غذایی ارزشمند نیز توانایی عرضه و برند شدن را بیابد.



1- kaflame


فرهنگ فارسی عمید

(اسم) [عربی. ترکی] [عامیانه]

کفلمه کردن: (مصدر متعدی) [عامیانه] داروی خشک‌ کوبیده را با کف دست به دهان ریختن و بلعیدن. 


فرهنگ فارسی معین، دهخدا

کفلمه کردن: ( مصدر ) چیزی را در کف دست نهادن و به دهان ریختن .

نظرات 4 + ارسال نظر
جواد سلیمی پنج‌شنبه 21 مرداد 1400 ساعت 22:34

سلام برای نوزاد ۳۵روز هم خوبه.شکم درد داره و شیر رو پس میده.از درد به خودش میپیچه.اگه برای نوزاد خوبه چگونه باید براش استفاده کنیم

برادر بنده دکتر نیستم که! از یک دکتر و یا فرد با تجربه در این زمینه بپرسید. اصلا سر خود عمل نکنید. انشالله مشکلتون حل بشه.

T سه‌شنبه 12 اسفند 1399 ساعت 22:47

من استان فارسی هستم . اینجا خارک هم بهش اضافه می کنن .خارک باید حسابی خشک باشه که راحت پودر بشه .

تشکر، بسیار هم عالی.

سلام خواهشمندم که معجون کفلمه رو بذارید وخواصشو بگید برای زن شیر ده ،شیر دخترم کمه ونوزاد سینشو نمیگیره

عباس یکشنبه 26 اردیبهشت 1395 ساعت 07:49

سلام. ممنون از سایت بسیار خوبتان و مطالب بسیار خوبی که میگذارید.
مطلب شما درباره کفلمه، برام خیلی جالب اومد. ولی با این همه مواد تهیه ش خیلی سخته. سوال من اینه که آیا شما جایی رو سراغ دارید که کفلمه را با این کیفیت (استفاده از همه مواد اشاره شده در دستور شما) تهیه و بفروشند؟
من در جایی دیگری دیدم که کفلمه را با مواد بسیار بسار کمی تهیه می کردند.
منتظر ایمیل شما هستم.

درود برشما دوست عزیز، ممنونم از کامنتتون. خب حقیقت اینه که کفلمه بصورت سنتی و بدست تعداد کمی که طرز تهیشو بلدند و حوصله ساختنشو دارن، تهیه میشه. اما قبلا من یک نظر سنجی توی همین بلاگ گذاشته بودم که بسنجم درصورت تقاضای بالا از چنین محصولی در کنار قاووت کرمانی میصرفه یک کسب کار بومی هم توی شرق کشور راه اندازی بشه که هنوز به نتیجه نرسیدم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد